Leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop!

Ik, Sophie, ben Send a Little Love gestart vanuit het idee dat ik het eigenlijk zelf gewoon super leuk vind om mensen blij te maken met een kaartje of een kleinigheidje. Een persoonlijke boodschap op het juiste moment, dat kan een mens echt goed doen. Een klein gebaar vanuit jezelf is soms een groot gebaar voor een ander! En daar doe ik het voor, voor die glimlach bij het zien van jouw kaart. Of misschien soms ook voor die ene traan. Want ook op die momenten zijn het jouw lieve woorden (op een kaartje) die het verschil kunnen maken.

Want wat is er nu leuker/mooier dan het krijgen van een kleine attentie op een voor jou bijzondere dag? Een kaartje op je verjaardag, een kaartje omdat je je rijbewijs hebt gehaald, omdat je alweer één jaar getrouwd bent, een kaartje om je beterschap te wensen of gewoon een kaartje waardoor je weet dat iemand aan je denkt.

Dit i.c.m. het feit dat ik wat creativiteit kwijt wilde heeft ervoor gezorgd dat Send a Little Love is ontstaan. Een webshop met allerlei leuke spulletjes voor het inpakken van jouw cadeau! Denk aan cadeauzakjes, inpakpapier, cadeaustickers, lint en natuurlijk mijn eigen unieke kaarten.

Heb je een vraag? Of ben je nou al heel lang op zoek naar dat ene passende kaartje, maar heb je het nooit kunnen vinden? Laat het me gerust weten! Misschien is het wel mijn volgende nieuwe kaart in de shop!

Liefs Sophie