Cadeau inpakken

Binnenkort een verjaardag, een kraambezoek of een bruiloft? Of ben je van plan om iemand ‘gewoon’ even te verrassen met een leuk cadeau? Dan sta je natuurlijk meteen voor de uitdaging: hoe kan ik mijn cadeau leuk inpakken?

Waar haal ik leuk inpakpapier vandaan? Papier dat past bij de gelegenheid of bij de persoon? Welke kaart zal ik geven? Een kaart voor een man mag immers wellicht wat stoerder zijn dan een kaart voor een vrouw? En wat schrijf ik daar dan op? Kortom, hoe zorg ik er nu voor dat het uitpakken van het cadeau nét zo leuk is als het cadeau dat in de verpakking zit?

Inpakken is een feestje

Voor mij is inpakken altijd wel een feestje. Helemaal nu ik mijn eigen webshop heb met inpakspullen. Ik vind het leuk om mensen blij te maken met iets leuks, groot of klein.

Eigenlijk moet je cadeau er zo leuk uitzien, dat het bijna een beetje pijn doet om weg te geven ;-). Dán heb je er echt een feestje van gemaakt voor degene die het mag uitpakken. En weet je, dat hoeft echt helemaal niet zo moeilijk te zijn.

Wat kun je allemaal gebruiken bij het inpakken?

Natuurlijk ben ik een klein beetje bevooroordeeld door mijn webshop ;-), maar cadeaupapier of een leuk cadeauzakje mag zeker niet ontbreken bij het inpakken! Deze zakjes zijn ideaal voor het inpakken van kleine cadeautjes.

Wanneer je niet zo’n ‘inpakheld’ bent, net zoals ik, dan zijn zakjes echt heel erg handig. Cadeau er in, dichtvouwen, mooie cadeausticker er op en klaar ben je!

Wanneer je wat meer wilt uitpakken bij het inpakken kun je natuurlijk nog cadeaulint, touw, elastiek en een feestelijk cadeaulabel toevoegen. Dit alles heb je in zoveel verschillende combinaties dat er voor iedere gelegenheid wel iets te vinden is.

Wat inpakinspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *